Nieuws

Benieuwd wat woonzorgcentrum Zusterhof & Onze-Lieve-Vrouw in 2022 heeft gedaan? Een terugblik in woord én beeld van het afgelopen jaar 2022.

Meer dan andere jaren keken heel wat collega’s uit naar het einde van dit schooljaar. Onze zorgkundigen gingen de voorbije maanden terug samen aan de “schoolbanken” zitten om een kwalificatie van zorgkundige plus te behalen.

Bezige bijen die een hele dag stil moesten zitten, studeren, stageopdrachten, geëvalueerd worden, … Het was zeker niet altijd even makkelijk 😅.

Supertrots op hen, klonken we met een hapje en een drankje op onze zorgkundigen die de opleiding succesvol hebben afgerond. Een dikke proficiat!

Zondag 23 oktober van 9u tot 11.30u. organiseren we een jobdag voor geïnteresseerden!

We zijn steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een hart voor ouderen. Zorgkundige, verpleegkundige, schoonmaak, logistiek, keuken, jobstudenten, vrijwilligers, etc.

Ontdek alles wat jij wil weten over onze werksfeer en de invulling van jouw droomjob. Je krijgt na een heerlijk ontbijt een antwoord op al je vragen. Ons team én onze bewoners staan klaar om jou te leren kennen tijdens een eerste kennismakingsgesprek.

Wie weet is deze jobdag voor jou de start van een boeiende carrière en nieuwe vriendschappen!

Ook 2021 was een uitdagend jaar voor ons allen, Samen Sterk, daar blijven we onvoorwaardelijk voor gaan! Wij zijn fier op al onze medewerkers, onze CRA, onze teams en de manier waarop zij hebben samengewerkt.

2022 zijn we hoopvol tegemoet gegaan. Vanuit onze sterke missie en visie: Onze ervaring en gemotiveerde medewerkers maken het verschil.Wij staan garant voor warme en hartelijke zorg, elke dag opnieuw.

Een journalist van De Standaard heeft in woonzorgcentrum Onze-Lieve-Vrouw een ganse dag meegelopen met de Zorginspectie. Er is immers momenteel heel wat te doen in de media rond de zorgkwaliteit van sommige woonzorgcentra in Vlaanderen. 

Sinds 1 maart 2022 staan de verslagen van de Zorginspectie van alle Vlaamse woonzorgcentra openbaar.

Wij wensen iedereen een fijne, warme Kersttijd en alvast een gezond en gelukkig 2022!

Onze Kerstboom staat klaar en er kon zelfs een dansje bij.
Geniet mee van onze gezellige kerstsfeer!

107

 

Irma Boons is al enkele jaren de oudste inwoner van Geel. Zij wordt volgende zaterdag 30 oktober 107 jaar. Zij is inderdaad geboren op 30/10/1914 ! Met die geboortedatum is zij vandaag ook de 28 oudste Belg in ons land.

 

Najaarsprogramma:

23 september 2021:  Wat is een klein geluk voor de mantelzorger?

18 november: Thema is verlies. Rouwen om wie iemand was. GEANNULEERD

17 december: Warmte en vriendschap voor elkaar.

Onze gemotiveerde medewerkers maken het verschil. Zij hebben onze visie meer dan waargemaakt tijdens deze zware en uitdagende voorbije maanden:

“Wij staan garant voor warme en hartelijke zorg, elke dag opnieuw”. Ook tijdens corona. 

Woonzorgcentrum Zusterhof en Woonzorgcentrum Onze-Lieve-Vrouw nemen deel aan de campagne ‘Ons hart klopt voor u’.

Deze campagne is een initiatief van Zorgnet-Icuro, de koepel waartoe wij behoren.