Ons woonaanbod

Het woon- en zorgaanbod in Onze-Lieve-Vrouw is anders dan in Zusterhof (Gerststraat).
We tellen drie woonvormen: rusthuiskamers, kamers voor kortverblijf en serviceflats.

 

Rusthuiskamers

De 51 kamers voor rusthuisbewoners zijn gesitueerd op verschillende niveaus. Elke kamer is zeer ruim met een oppervlakte van 29,17 m². Een bijzonder nieuw detail is dat de badkamer een grote schuifwand zal hebben naar de kamer toe en voorzien is van een inloopdouche, wc met handgrepen, noodoproepsysteem en lavabo. In de kamer zijn ter hoogte van de inkomsas vaste kasten ontworpen. Er zijn verschillende bedopstellingen mogelijk (gewone plaatsing parallel met de wand of loodrecht op de wand). Het personenalarmsysteem is mobiel (het gekende halsmedaillon) en ook vergelijkbaar met deze van woonzorgcentrum Zusterhof.

 

Kortverblijf

Net zoals in woonzorgcentrum Zusterhof kunnen vijf bewoners in kortverblijf worden opgevangen. De kamergrootte en de uitrusting ervan is vergelijkbaar met de gewone kamers voor vaste bewoners.

 

Serviceflats

Deze woonvorm is volledig nieuw in ons aanbod en beantwoordt aan een grote nood in Geel. De 46 serviceflats hebben een oppervlakte van 44,77 m² en zijn ingedeeld in enkele kamers. De badkamer heeft ook hier een grote ingebouwde schuifdeur. De afzonderlijke slaapkamer is langs weerszijden van de muur open naar de leefruimte, doch afsluitbaar indien gewenst. In de leefruimte is een kitchenette (met kookfornuis en vaste kastenwand) voorzien.

Ook de serviceflats (of “assistentiewoningen” genoemd) zijn verdeeld over verschillende niveaus en werden toch als aparte entiteiten ontworpen. De bewoners genieten hier van hun privacy, maar kunnen tevens gebruik maken van de aangeboden faciliteiten van het huis.

Kom gerust eens kijken en bel of mail ons voor een afspraak.